Lägesrapport om Linnéuniversitetets utvärdering

april 27, 2011 at 8:46 f m Lämna en kommentar

Hej allihop!

Roligt att se  (och märka ) hur intensivt marknadsföringkampanjen Låna dig rik! kommit igång. Nu drar också vi på Linnéuniversitetet igång med lite fler undersökningar som ingår i utvärderingen av projektet. Sex studenter hos oss på Linnéuniversitetet håller nu på och lägger upp sina studier och kommer att, om ni inte redan har träffat dem, befinna sig i er terräng och leta efter material. Alla arbetar utifrån den övergripande frågan: Hur togs kampanjen emot av användarna? Det skall bli mycket spännande att följa.

Också mig kommer ni att se lite mer av under den här månaden, för jag kommer att göra en del intervjuer, särskilt med er i kampanjgruppen och förhoppningsvis med Kreation. Jag och kollegan Mattias Rieloff arbetar också med att skriva en kunskapsöversikt över biblioteksmarknadsföringen internationellt och jag och Maria Lundqvist förbereder en gemensam presentation i höst på den årliga ”Mötesplatskonferensen” i Borås, där vi skall beskriva Futurum projektet, men också förhoppningsvis kunna presentera en del resultat som vi analyserat fram.

Vi kommer också nu inom kort att skicka ut en enkät med frågor om hur personalen på biblioteken uppfattat Låna dig rik Kampanjen, som hänger ihop med de enkätutskick som gjordes i anslutning till Dialogenseminarierna under förra året. Hoppas ni tar er tid att fylla i frågorna, det betyder mycket för oss att kunna ha dessa uppgifter att stämma av mot senare.

Hur spännande som helst, det här!

Avslutningsvis vill jag bara säga att ni får gärna höra av er om ni har frågor eller synpunkter direkt till mig eller via Maria.

Många hälsningar Angela Zettelund, LNU

Annonser

Entry filed under: Utvärdering.

Bland varumärken och runda bord i Stockholm Bokälskarkampanjen drar igång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


FUTURUM.KOM

Futurum.kom syftar till att stärka och lyfta fram den kompetens, service och innehåll som finns på våra bibliotek. Samtliga 25 bibliotek i Blekinge, Kronobergs och Kalmar län deltar samt Länsbibliotek Sydost och Regionbibliotek Kalmar.

Sigrids berättelse

Ahmeds berättelse

Monas berättelse

Carinas berättelse

Kampanjbilder

Senaste inläggen

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 34 andra följare


%d bloggare gillar detta: